BELANGRIJKE UPDATE: Free Festival verplaatst naar 7 augustus 2021

Onze langverwachte verlossing is bijna in zicht, maar we zijn er nog niet. Omdat we nog geen ‘go’ hebben gekregen vanuit de overheid om met onze voorbereidingen te beginnen, is 3 juli nog te vroeg voor Free Festival. Om deze reden willen we om op 7 augustus 2021 samen te komen voor het eerste echte harder styles festival van het jaar. We zijn vastbesloten om dit jaar samen onze ‘liberation of sound’ te vieren!

Je hebt twee opties:

💛 Sta in augustus 2021 met ons te knallen op het strand:
We hopen in augustus 2021 samen kunnen komen op Free Festival en we willen graag dat jij erbij bent op het eerste echte harder styles festival van het jaar! Gekochte tickets of aanbetalingen blijven geldig voor de editie op 7 augustus. Indien je al een aanbetaling hebt gedaan ontvang je volgende week meer info over de resterende betaling.

❌ Blijf thuis tijdens deze editie, terwijl wij het stand op z’n kop zetten:
Als je al hebt besloten dat je het aankunt om de editie in 2021 te missen, bieden we direct een refund van je ticket of aanbetaling aan (op aanvraag) of de mogelijkheid om je ticket/aanbetaling om te zetten in een voucher.

Voor meer info check de FAQ op freefestival.nl/faq.

Line-up
Door de last-minute wijziging van de event datum en de vullende agenda’s van de artiesten hebben we wat wijzigingen moeten maken aan de line-up. Maar geen zorgen, je krijgt nog steeds een top of the bill line-up met de grootste artiesten zoals je van ons gewend bent! Check de volledige line-up voor 7 augustus hieronder! 🔥

Tickets
Regular tickets zijn nu verkrijgbaar voor €28,50 ex. fee. Haal ze snel in huis voor de switch naar Late Bird tickets (€33,50 ex. fee)! 🚨 Ga naar freefestival.nl/tickets.