BELANGRIJKE UPDATE OVER FREE FESTIVAL

Vandaag, 21 april, heeft de Nederlandse overheid aangekondigd de maatregelen rondom het Coronavirus (COVID-19) te verlengen. Alle evenementen die gepland staan tussen tot en met  31 augustus 2020 moeten verplicht worden uitgesteld. Het valt ons daarom ook heel zwaar om te moeten aankondigen dat Free Festival niet plaats kan vinden op 4 juli 2020, maar verplaatst wordt naar 3 juli 2021. Dezelfde line-up is al bevestigd voor de nieuwe datum.

Dit nieuws was te verwachten, maar het raakt ons natuurlijk hard. Ons team werkt er gedurende het hele jaar hard aan om een onvergetelijke ervaring neer te zetten en we hoopten met heel ons hart dat we jullie weer mochten verwelkomen dit jaar. Echter, de gezondheid van jullie, onze bezoekers, artiesten, het team en geliefden staat uiteraard voorop en daarom begrijpen we deze beslissing volkomen.

Ondanks dat deze situatie buiten onze macht ligt, hopen wij op jullie begrip. We hopen jullie volgend jaar te verwelkomen, daarom blijven reeds gekochte tickets geldig voor de nieuwe datum, 3 juli 2021. Alle kaartkopers worden in de komende dagen persoonlijk benaderd via een e-mail betreft de volgende stappen. Zorg dat je ook je spam inbox checkt.

Stay safe & stay home.

We hopen je volgend jaar te zien op 3 juli 2021! ????

Veel gestelde vragen

Voor meer informatie en veel gestelde vragen, ga naar de FAQ pagina.