Veelgestelde vragen tickets Free Festival

De volgende editie van Free Festival vindt plaats op 2 juli 2022. Reeds gekochte tickets en aanbetalingen blijven geldig voor de volgende editie. Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over reeds gekochte tickets.

De volgende editie van Free Festival vindt plaats op 2 juli 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de volgende editie.

Alle tickets voor Free Festival blijven geldig voor de nieuwe datum; 2 juli 2022.

Nee, alle tickets blijven geldig voor de nieuwe datum; 2 juli 2022. Je hoeft hier verder niets voor te doen.

We zijn in contact met alle artiesten en we doen ons uiterste best om dezelfde line-up te bevestigen voor de nieuwe datum. Dit is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder bestaande agenda’s. We zullen jullie hier zo snel mogelijk over informeren.

Met betrekking tot vragen over tickets gekocht via TicketSwap adviseren wij direct contact op te nemen met TicketSwap.

Free Festival heeft een samenwerking met TicketSwap. Dit betekent dat alle tickets verkocht via TicketSwap zijn gecanceld en opnieuw uitgegeven op naam van de nieuwe koper. De nieuwe koper heeft dezelfde rechten als de kopers die hun ticket via Paylogic hebben aangeschaft, rekening houdend met de prijs betaald door de nieuwe koper met een maximum van de originele ticket prijs.

Wij kunnen helaas geen informatie geven over niet-officiële ticket resellers, zoals Marktplaats en Ticket4u, omdat wij geen officiële samenwerking met hen hebben. Je kunt proberen contact op te nemen met de reseller en/of met de persoon die jou (een) ticket(s) heeft verkocht, omdat hij/zij een e-mail ontvangt met informatie over de verplaatsing van het evenement en de vervolgstappen.

Helaas valt het buiten onze macht om je te helpen bij het verkrijgen van alternatieve oplossingen/restituties voor producten die zijn gekocht bij andere bedrijven dan onze officiële ticketpartner, Paylogic. We raden je aan contact op te nemen met het bedrijf waar je een hotel en/of vlucht hebt geboekt. Onze ervaring is dat zij je waarschijnlijk kunnen helpen in deze situatie.

Ja, alle locker vouchers en/of parkeerkaarten zijn geldig voor de nieuwe datum.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected], Facebook en WhatsApp (+31682590703). Wij helpen je graag met al je vragen en benodigde informatie. Let in de tussentijd goed op jezelf; samen komen we hier doorheen.

Het gewonnen ticket is automatisch geldig voor de nieuwe datum. Je ontvangt dit ticket uiterlijk op de vrijdag voor het event.