Free Festival tickets nu verkrijgbaar!

Free Festival 2021 tickets zijn nu beschikbaar via freefestival.nl/tickets. Voor een aanbetaling van maar €10 ben je gegarandeerd van een ticket, en de rest van het bedrag betaal je later pas. Alle tickets die vorig jaar gekocht zijn blijven gewoon geldig voor dit jaar! Loyalty & Early Bird tickets zijn al uitverkocht.

We hopen je op 3 juli 2021 te verwelkomen op het eerste harder styles festival van 2021. Omdat het zware tijden zijn en er nog een kans bestaat dat Free Festival niet door kan gaan vragen we nu alleen om een aanbetaling van €10 (excl. fee). Check de FAQ via freefestival.nl/faq.

Nadat je je ticket gekocht hebt, zijn er twee opties:

✅ Free Festival kan plaatsvinden:

Als we er 100% zeker van zijn dat Free Festival 2021 plaats kan vinden op de geplande datum, krijg je een email met meer informatie over je ticket(s) en de optie om de rest van het bedrag van het ticket te betalen (Regular = €18,50 ex. fee). Na de complete betaling voltooid te hebben ontvang je de ticket(s).

⛔️ Free Festival kan niet plaatsvinden:

Als Free Festival 2021 geen doorgang kan vinden op de geplande datum bieden we je een vergoeding van de aanbetaling (op verzoek), de optie om je aanbetaling om te zetten in een voucher of de optie om de aanbetaling naar de volgende editie door te schuiven zodat je je ticket behoud.