STATEMENT: Free Festival is genoodzaakt uit te stellen naar 2 juli 2022.

We waren er bijna, onze langverwachte verlossing… We zijn er kapot van om jullie mee te moeten delen dat het ons dwars door de vingers is geglipt.

Geschokt en verbijsterd hoorden we vandaag de aankondiging van onze regering aan. De afgelopen maanden heeft onze scene er alles aan gedaan om te laten zien dat grootschalige evenementen VEILIG kunnen plaatsvinden. Door wanbeleid rondom ‘Testen voor Toegang’ wordt het festivalseizoen op een noodstop gezet. We kunnen alleen maar zeggen dat dit niet de manier is en we enorm teleurgesteld zijn in onze rijksoverheid. Hier zijn geen woorden voor…

De volgende editie van Free Festival vindt plaats op 2 juli 2022. Reeds gekochte tickets en aanbetalingen blijven geldig voor de volgende editie. Mocht je deze editie niet kunnen bezoeken, dan bieden wij direct restitutie van je ticket of aanbetaling (op aanvraag) of de mogelijkheid om je ticket/aanbetaling om te zetten in een voucher.

Alle ticket- en aanbetaling kopers ontvangen ergens de komende dagen een e-mail met de volgende stappen (check ook je SPAM). Onze FAQ wordt de komende dagen ook bijgewerkt op basis van de informatie die we zojuist hebben ontvangen. Gun ons even de tijd om de informatie voor jullie allemaal zo duidelijk mogelijk te maken. Als je eind volgende week nog niets van ons hebt gehoord, neem dan contact met ons op.

 

In 2022 we will find our liberation in sound together, no matter what! 💛